Caseselektion & behandlingsplan

5. maj 2022

tilmelding starter snart

Kursus i Caseselektion og behandlingsplan

En hel dag med fokus på behandlingsplanlægning, struktur og overblik over deltagernes egne små, mellemstore og store slidbehandlinger.

Mange kommer hjem fra ”Omkring et bid med slid”, og får øjnene op for betydningen af balance og bidfunktion i det slidte tandsæt. Når du skal i gang med at anvende mindsettet og teknikkerne, kan du have behov for større overblik for at vurdere, hvilken behandling der er den rigtige til hvilken patient.

Har både behandler og patient et brugbart overblik, kan forudsigelige resultater opnås gennem de lærte NHD-teknikker. Med en overordnet og justerbar protokol til behandlingsplanlægning, der kan anvendes til alle slidbehandlinger – Små som store, skabes overblik over hvilke teknikker og materialer, der er de rigtige i den givne situation.

På NHD Caseselektion og behandlingsplan får du, via egne cases, en overordnet skabelon til planlægning af små, mellem og store slidbehandlinger efter NHD-principper. Så du trygt kan komme i gang med dine NHD-slidbehandlinger med forudsigelighed og smukke resultater samt god økonomi.

Målgruppe

Kurset er for tandlæger, der har været på ”Omkring et bid med slid”, og ønsker at planlægge behandlinger ud fra NHD-principper.

Indhold
  • Screening: Caseselektion
  • Vurdering: Undersøgelse, registrering, røntgen billeder m.m.
  • Behandlingsplan: Ideel >< Kompromis, fordele >< ulemper, varighed, pris m.m.
  • Behandlingsudførelse: Teknikker og materialer
  • Behandling, afslutning og evaluering
  • Kontrol og vedligehold
Dit udbytte

Du får overblik og struktur, så du trygt kan starte NHD-slidbehandlinger, når du kommer hjem.   

Du får en overordnet protokol til planlægning af slidbehandlinger med NHD-principper, som du lærer at anvende via egne cases. Til hver patientcase du har haft med går du hjem med en klar NHD-behandlingsplan, og kan gå igang med at udføre behandlingerne.

Sådan arbejder vi

Hver deltager sender 1-3 cases og har mulighed for at medbringe yderligere 1 case.

På NHD Caseselektion og behandlingsplan gennemgås først kardinalpunkterne fra ”Omkring et bid med slid”. Derefter gennemgang af 1 case fra hver deltager ud fra NHD-protokol. Gennem praktiske øvelser udarbejder deltagerne NHD-behandlingsplaner for egne patienter under supervision.

SUPPLER MED

Du har mulighed for at kombinere NHD Caseselektion og behandlingsplan med NHD Plastkursus, som afholdes den efterfølgende dag på samme lokation.

NHD Plastkursus udgør en hel dag HANDS-ON, hvor du lærer teknikken bag mange års klinisk erfaring. Vi kommer omkring bl.a. Præparation, valg af matricebånd og kiler samt tørlægningsteknikker, plastopbygning trin for trin, morfologi, polering, vedligehold, baseline og kontroller, patientinformation og journalisering.

Læs mere om plastkurset her.

Image
Image

Charlotte Nyby

Indehaver af og faglig chef for Aalborg Tandplejeteam siden 1989
Stifter af NHD i 2010
Foredragsholder og underviser


Charlotte arbejder i praksis med minimale invasive teknikker, der bruges hver dag i et tværfagligt samarbejde.
Med fokus på patienten bruges helhedstankegangen til at bevare et sundt flot tandsæt, der har en god tyggefunktion.
Via videreuddannelse og nytænkning er der udviklet teknikker og protokoller, der videregives ved NHDs kurser.
Ved alle kurser deles viden med  grobund i evidensbaseret forskning, der er implementeret i hverdagen hos ATT. 
Ved hands on øvelser, protokoller og trinvis gennemgang deles således mange års erfaring til direkte brug i praksis.
 
 
 

TID

D. 5. maj 2022

Kl. 14 – 21

Pris

6.500,-

Sted

Comwell Hotel Hvide Hus

Vesterbro 2

9000 Aalborg

HOTEL

Enkeltværelse: Kr. 970,- pr. nat (inkl. morgenmad)

Dobbeltværelse: Kr. 1270,- pr. nat (inkl. morgenmad)

Hotel bestilles direkte ved Comwell Hotel Hvide Hus ved Pernille Staal på pers@comwell.com eller tlf. 96 31 91 34 med besked om deltagelse i NHD-kursus.

CE-Point

Kurset udløser 7 CE-point til efteruddannelsen

TILMELD DIG HER

New Holistic Dentistry tager forbehold for aflysninger, og i tilfælde heraf refunderes det fulde beløb. Afbestilling skal ske skriftligt. Ved afbestilling indtil 4 uger før afholdelse tilbageholdes et gebyr på 10%. Sker afbestilling 4‐2 uger før afholdelsen, tilbageholdes 50%. Ved afbestilling senere end 2 uger før afholdelse, betales fuld pris. Er du selv forhindret i at deltage, er der mulighed for at overdrage deltagelsen til en relevant anden. Navn, mail og mobilnummer på vedkommende skal oplyses senest 3 dage før.